Deel uw ervaring

Zorgkaart Nederland

We horen graag hoe u onze zorg voor uw voeten ervaart! Dit kunt u delen op de onafhankelijke ervaringssite ZorgkaartNederland, website van Patiëntenfederatie Nederland. U kunt hier uw waardering achterlaten.

Schrijf nu een waardering

Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk om u met persoonlijke aandacht te behandelen en de beste zorg te geven. Toch gaat het niet altijd naar wens en kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over ons.

We stellen het op prijs als u in dat geval uw klacht of ongenoegen met ons bespreekt, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een oplossing.

U kunt uw klacht digitaal indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan met 0546 658 551 (van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 08.00 en 17.00 uur).

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.